Goedkope grasmatten

Ons bedrijf heeft de mogelijkheid om de klant goedkope grasmatten aan te bieden, daar wij uw toekomstige gazon vanaf het zaadje tot aan de bezorging helemaal in eigen hand houden. Wij kunnen dus goedkope grasmatten leveren omdat wij als kweker rechtstreeks aan de klant leveren en de tussenhandel er zo buiten blijft.

Bereken gazonprijs

Ons bedrijf heeft ruim 250 hectare land, die vóór het zaaien helemaal omgeploegd en geëgaliseerd wordt. Wij gebruiken de allerbeste zaden, door het NAK gekeurd. graszodenkopen.be kweekt zowel graszoden met als zonder netten. Het zijn exact dezelfde graszoden. De ene is met bewapening en kan dus iets eerder geoogst worden. De andere is zonder bewapening en ligt dus langer op het land want het moet de stevigheid volledig uit de graszode zelf halen. In het vroege voorjaar en late najaar adviseren wij absoluut een graszode met bewapening.

Goedkope grasmatten met en zonder netten

Wij oogsten slechts één keer per jaar. Dan heeft het gras de tijd om van zichzelf stevig te worden. Wij kweken zowel graszoden met als zonder bewapening. Daarnaast kweken wij ook speciaal schaduwgras. Dit is een grasmat die bij uitstek geschikt is voor tuinen met meer schaduw. Erg belangrijk want in een schaduwrijke omgeving zult u veel meer last van mos krijgen bij gewoon speel-/siergazon.

Bij ons bedrijf krijgt u altijd supervers gras. Vóór 13.00 besteld, binnen 1 werkdag bezorgd. Elders op de website kunt u door het ingeven van de benodigde aantal vierkante meters én uw postcode precies zien hoe voordelig onze goedkope grasmatten inclusief bezorging zijn.

Goedkope grasmatten voor een prachtig gazon

Wij leveren mooie-, verse- maar ook goedkope grasmatten. U kunt met onze goedkope grasmatten een prachtig gazon maken, zodat u optimaal kunt genieten van het tuinseizoen. Onze goedkope grasmatten geven uw gazon het uiterlijk van een bijzonder strakke golfbaan.

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt over onze goedkope grasmatten of om uw bestelling door te geven!