Prachtige grasmatten koopt u bij Graszoden Kopen!

Door jaren lange ervaring als teler van grasmatten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland. Daar het verkopen van grasmatten ons vak is, zijn we na al die jaren meester in het kweken van de meest prachtige grasmatten. U krijgt bij ons prachtige donkergroene grasmatten die weinig onderhoud nodig hebben en snel gelegd zijn. Het aankopen van grasmatten bij ons is niet alleen veel goedkoper dan bij uw lokale tuincentrum; ze worden door ons ook nog keurig bij u thuis gebracht. Als u zeker wilt zijn van een schitterend aangelegd gazon, bent u bij teler ons aan het juiste adres.

Bereken gazonprijs

Grasmatten koopt u het beste bij de teler zelf

Als u een prachtig grasperk wilt, kunt u feitelijk beter grasmatten kopen in plaats van gras te zaaien. Grasmatten zijn via de teler niet alleen goedkoop, het verwerken ervan is ook veel gemakkelijker. Bij het zaaien van gras komen er nog wel eens wat nadelen om de hoek kijken. De vogeltjes die uw zaad wegpikken bijvoorbeeld, een teveel aan regen maar ook woekerend onkruid kan roet in het eten gooien. Grasmatten van graszodenkopen.be kampen niet met dat soort problemen. Wij hebben alvast het moeilijke werk voor u gedaan; u hoeft de grasmatten alleen nog maar te leggen.

Wij kweken zowel grasmatten met als zonder bewapening. Al onze grasmatten worden met de grootst mogelijke zorg gekweekt, al ruim 30 jaar. Naast speelgazon en siergazon kweken wij ook speciaal schaduwgras. Dit is een grasmat die bij uitstek geschikt is voor tuinen waar meer schaduw over valt. Erg belangrijk om te weten want in een schaduwrijke omgeving zult u veel meer last van mos krijgen bij gewoon speel- en siergazon.

Bij ons krijgt u ook tips over het leggen van grasmatten

Voor tips over het leggen van grasmatten kunt u verder op deze website kijken. U kunt er allerlei aanwijzingen vinden over het voorbewerken van de ondergrond, want voor dat de grasmatten gelegd worden dient het oude gras verwijderd te zijn. Ook moet u de grond goed egaliseren. Op de pagina kunt u ook tips vinden voor het leggen van de grasmatten en de zorg die na het leggen dient te geven. Door deze adviezen kunnen we u ook na het kopen van grasmatten nog helpen uw gazon altijd in perfecte staat te houden.

Op de site kunt u ook tips vinden voor de verzorging van uw grasmatten. U zult wel merken dat het onderhoud erg meevalt. De grasmatten dienen dan wel regelmatig gemaaid te worden in de zomer, maar het water- en voeding geven gebeurt slechts incidenteel. Als u onze aanwijzingen ter harte neemt, zorgt u er in ieder geval voor dat uw grasmatten in optimale staat blijven. Uw gazon blijft een lust voor het oog met wat lichte verzorging. Bij ons zorgen we ook na aankoop van de grasmatten voor ons product en onze klanten!

Wij telen we prachtige grasmatten van een bijzonder hoge kwaliteit. Met onze topkwaliteit grasmatten kunt u het perfecte gazon maken waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven. Verder op de website kunt u de grasmatten bestellen, maar ook eenvoudig uitrekenen wat de grasmatten inclusief vervoer kosten.