Uw grasmatten thuis laten bezorgen in Vlaanderen

Bij graszodenkopen.be kunt u niet alleen terecht voor het transport van uw grasmatten: wij kweken ze ook nog voor u! graszodenkopen.be teelt al jarenlang prachtig gras voor hoveniers, tuincentra en particulieren én regelt het transport ervan. Bij ons kunt u heel snel uw graszoden bestellen via deze website. Vóór 13.00 besteld, binnen 1 werkdag bezorgd.

Onze leverdagen zijn: dinsdag t/m vrijdag.

Transparante tarieven voor het bezorgen van uw grasmatten

Na het invullen van het aantal vierkante meters ziet u precies hoeveel geld u kwijt bent voor de grasmatten inclusief het transport naar uw huis of uw bedrijf. U zult niet alleen versteld staan over de snelheid van onze transporten, maar ook over de bijzondere kwaliteit van de grasmatten. Mocht u van uw verbazing bekomen zijn, dan zult u zien dat bij graszodenkopen.be ook de prijs van de grasmatten meevalt, maar ook van het transport!

Graszodenkopen.be bezorgt graszoden aan huis of bedrijf

U kunt de graszoden via deze website bestellen, we zorgen tevens voor het transport naar uw huis of bedrijf. Wij transporten de plaggen op rollen en deze komen op pallets te liggen. Voor de pallets hoeft geen statiegeld te worden betaald.

Mooie groene- en perfect verzorgde graszoden kunt u het beste bij graszodenkopen.be bestellen via deze website; wij verzorgen ook het transport van de zoden naar uw huis of uw bedrijf.

De chauffeur probeert altijd uw grasmatten af te leveren op de gewenste locatie. De bezorging gebeurt doorgaans met een grote vrachtauto (oplegger of kraanauto). Als er in uw straat moeilijk te navigeren is met een grote vrachtauto, vragen we u dit van tevoren aan ons kenbaar te maken.

Tijdslevering

Standaard vindt de levering plaats tussen 08:00 en 18:00 uur. U kunt er echter voor kiezen de graszoden vóór een bepaalde tijd te laten leveren tegen een meerprijs. De transporteur zal in dat geval namelijk de planning op u moeten afstemmen.